Anda Menjalankan Bisnes Online?
Pening Uruskan Bisnes Online Anda?
Pastinya OnPay Jawapan Anda!

Mudah

Bisnes anda kini lebih mudah dengan OnPay. Akses bisnes anda lebih mudah di mana sahaja dengan menggunakan PC, smartphone dan tablet. Ianya user-friendly, SEO-friendly dan mobile-friendly.

Auto

Automasikan bisnes anda dengan OnPay. Kini anda tidak perlu menghantar emel, SMS dan follow up secara manual. Tersedia dengan integrasi PayPal, senangPay, iPay88, MOLPay dan lain-lain.

Lengkap

Bisnes anda akan lebih lengkap dengan pelbagai fungsi seperti borang tempahan, kupon, pelbagai kaedah pembayaran, laporan, statistik, site tracking, hebahan emel & SMS, postage tracking dan banyak lagi...!



Ciri-Ciri

Pengurusan database jualan, pelanggan dan lain-lain dengan mudah

Borang tempahan yang mempunyai pelbagai pilihan

Borang tempahan boleh dimasukkan ke dalam laman web sendiri menggunakan fungsi embed

Produk menyokong harga pelbagai tingkat

Fungsi kupon dengan pelbagai pilihan

Boleh digunakan untuk pendaftaran acara

Penjanaan invois secara automatik untuk setiap tempahan

Sistem Trackback diintegrasikan untuk penjejakan bungkusan

Mempunyai fungsi penghantaran emel & SMS secara auto

Templat emel & SMS boleh diubahsuai

Mempunyai sistem hebahan emel & SMS

Menyokong pelbagai kaedah pembayaran

Tersedia dengan integrasi PayPal, iPay88, MOLPay & senangPay

Tersedia dengan pengurusan staf

Tersedia dengan sistem affiliate

Tersedia dengan sistem dropship

Fungsi analisis seperti statistik dan laporan

Laporan boleh dieksport kepada format PDF dan Excel (CSV)

Marketplace untuk membantu pemasaran produk


Ciri-Ciri Akan Datang...

  • Sistem pengedar (stokis)
  • Perakaunan
  • Integrasi dengan autoresponder
  • Integrasi dengan billplz
  • Subscription
  • Dan banyak lagi...

Sistem OnPay ialah aplikasi berasaskan web yang direkabentuk untuk menguruskan tempahan, jualan, pelanggan, peserta dan lain-lain lagi. Dengan pelbagai ciri yang menarik, anda boleh mula menggunakannya secara percuma, selama 3 bulan!




Statistik Pengguna

Jumlah Pengguna

2,262

Jumlah Transaksi

100,521

Jumlah Jualan

RM 16,198,357.43


Gambar-Gambar

Borang Tempahan – Bahagian 1

Borang Tempahan – Bahagian 2

Dashboard

Pengurusan Produk

Pengurusan Jualan

Statistik Jualan

Laporan Jualan

Hebahan Emel / SMS

Templat Emel / SMS


Pakej

OnPay Percuma

PERCUMA untuk 3 bulan

Notifikasi emel – YA

Notifikasi SMS – TIADA

1 borang tempahan

3 produk

Kupon diskaun – TIADA

Staf – TIADA

Dropship – TIADA

Perbankan Manual & PayPal

Iklan daripada OnPayYA

OnPay Lite

Lihat Jadual Harga di bawah

Hebahan / notifikasi emel & SMS – YA

Tambah kredit SMS pada RM 0.09/kredit

50 borang tempahan

250 produk

Kupon diskaun – YA

Staf – 5 orangADA

Dropship – TIADA

Perbankan Manual, PayPal, iPay88, MOLPay & senangPay

Iklan daripada OnPayTIADA

OnPay Lite Dropship

Lihat Jadual Harga di bawah

Hebahan / notifikasi emel & SMS – YA

Tambah kredit SMS pada RM 0.09/kredit

90 borang tempahan

300 produk

Kupon diskaun – YA

Staf – 10 orangADA

Dropship – ADA

Perbankan Manual, PayPal, iPay88, MOLPay & senangPay

Iklan daripada OnPayTIADA


Jadual Harga OnPay Lite

Harga Bulanan Tempoh Caj Setup Jumlah Harga
RM 60.00 12 bulan RM 50.00 RM 770.00
RM 70.00 6 bulan RM 50.00 RM 470.00
RM 80.00 3 bulan RM 100.00 RM 340.00
RM 90.00 1 bulan RM 100.00 RM 190.00

Jadual Harga OnPay Lite Dropship

Harga Bulanan Tempoh Caj Setup Jumlah Harga
RM 90.00 12 bulan RM 50.00 RM 1130.00
RM 100.00 6 bulan RM 50.00 RM 650.00
RM 110.00 3 bulan RM 100.00 RM 430.00
RM 120.00 1 bulan RM 100.00 RM 220.00


Apa Kata Pengguna Kami

OnPay menepati ciri-ciri yang saya mahu untuk tingkatkan sales produk kami. Anda boleh semak pembelian masuk, approve jualan, dan macam-macam lagi dengan satu click sahaja.

Wazeen Azizan, Founder of FUNEMO

OnPay memudahkan jual beli online (hujung jari, tak kira di mana) dan ianya juga boleh CUSTOMIZE.

En. Izham, Manager Saifar Health & Beauty

OnPay adalah solusi reliable pada saya untuk servis terbaik pada pelanggan dan ejen, recommended untuk semua usahawan.

Gero Azrul, Presiden PUIM

OnPay sangat-sangat membantu peruncit atau produk owner untuk membuat semua inventori. Semua dah integrasi data antara sistem order, sms follow-up, email untuk memudahkan peniaga online. Keupayaan pengurusan bil, jualan anda, kewangan dan memenuhi proses pengiraan hasil dan kecekapan membantu urusan perniagaan kita. Saya syorkan anda semua guna sistem OnPay. Servis memang terbaik 😎

Ruzaini Ghazaleigh

OnPay ni best 'gila' sebab kebanyakan fungsi-fungsi yang dibuat sangat membantu dari segi pengurusan jualan, terutama bagi yang menjalankan bisnes secara online, sama ada produk fizikal ataupun digital. Bagi saya kalau serius nak business online, wajib guna ONPAY. Sebab ia memudahkan, simple utk guna, dan yang paling penting jauh lagi MURAH dari sistem jualan yang lain di luar sana.

Hafiz Azman, Mesotropin KL

OnPay sangat-sangat istimewa kerana ia menggabungkan sistem jualan+affiliate+email+sms dalam satu. Ia sistem pertama yang seumpamanya di Malaysia. Selain itu report yang komprehensif juga turut disediakan untuk para pemilik menganalisis prestasi bisnes mereka. Banyak produk boleh diuruskan oleh OnPay. Event pun boleh tau! Ia boleh mengautomasikan bisnes anda. Dengan yuran yang berpatutan, rugi besar kalau anda tak guna OnPay.

Khalid Hamid, Owner ForexSebenar


Klien Kami


Prima Odyssey


Pertubuhan Al-Khaadem


SifuAdwords


Firdaus Azizi


byDRAZLAN


Furqanworks Sdn Bhd


Signoriz Tshirt


Funemo Studio


Raja Kamil


Bukhari Ramli


Nasihat Niaga


Jeni Micro Cream


Hubungi Kami

OnPay Solutions Sdn Bhd ialah syarikat yang berdaftar dengan nombor pendaftaran 1108761-H. Kami berusaha sedaya upaya untuk memberikan perkhidmatan terbaik kepada anda, pelanggan kami yang dikasihi, terutamanya pemilik atau usahawan bisnes online. Kami menyediakan servis dan sistem untuk menguruskan tempahan, jualan, invois, database, hebahan emel & SMS. Sila hubungi kami untuk keterangan lanjut.


Maklumat Kami

OnPay Solutions Sdn Bhd (1108761-H)
OnPay Business Center,
45-1, First Floor, Block F,
Platinum Walk, Jln Langkawi,
53100 Kuala Lumpur
+603-41319556
+603-20502797

Media Sosial

Ikuti kami untuk mendapat berita terkini di:

Facebook   Twitter

Emelkan Kepada Kami