Anda Menjalankan Bisnes Online?
Pening Uruskan Bisnes Online Anda?
Pastinya OnPay Jawapan Anda!

Mudah

Bisnes anda kini lebih mudah dengan OnPay. Akses bisnes anda lebih mudah di mana sahaja dengan menggunakan PC, smartphone dan tablet. Ianya user-friendly, SEO-friendly dan mobile-friendly.

Auto

Automasikan bisnes anda dengan OnPay. Kini anda tidak perlu menghantar emel, SMS dan follow up secara manual. Menyokong integrasi PayPal, iPay88, MOLPay, senangPay, Billplz, Paydibs, 2C2P, iBill dan lain-lain.

Lengkap

Bisnes anda akan lebih lengkap dengan pelbagai fungsi seperti borang tempahan, kupon, pelbagai kaedah pembayaran, laporan, statistik, site tracking, hebahan emel & SMS, postage tracking dan banyak lagi...!



Ciri-Ciri

Pengurusan database jualan, pelanggan dan lain-lain dengan mudah

Borang tempahan yang mempunyai pelbagai pilihan

Borang tempahan boleh dimasukkan ke dalam laman web sendiri menggunakan fungsi embed

Produk menyokong harga pelbagai tingkat

Fungsi kupon dengan pelbagai pilihan

Boleh digunakan untuk pendaftaran acara

Penjanaan invois secara automatik untuk setiap tempahan

Sistem Tracking.my diintegrasikan untuk penjejakan penghantaran

Mempunyai fungsi penghantaran emel & SMS secara auto

Templat emel & SMS boleh diubahsuai

Mempunyai sistem hebahan emel & SMS

Menyokong pelbagai kaedah pembayaran

Menyokong integrasi PayPal, iPay88, MOLPay, senangPay, Billplz, Paydibs, 2C2P & iBill

Menyokong integrasi EasyParcel & MyParcelAsia

Tersedia dengan pengurusan staf

Tersedia dengan sistem affiliate

Tersedia dengan sistem dropship

Tersedia dengan sistem pengedar

Fungsi analisis seperti statistik dan laporan

Laporan boleh dieksport kepada format PDF dan Excel (CSV)

Marketplace untuk membantu pemasaran produk


Ciri-Ciri Akan Datang...

  • Perakaunan
  • Integrasi dengan autoresponder
  • Subscription
  • Dan banyak lagi...

Sistem OnPay ialah aplikasi berasaskan web yang direkabentuk untuk menguruskan tempahan, jualan, pelanggan, peserta dan lain-lain lagi. Dengan pelbagai ciri yang menarik, anda boleh mula menggunakannya secara percuma, selama 3 bulan!




Statistik Pengguna

Jumlah Pengguna

12,898

Jumlah Transaksi

1,727,563

Jumlah Jualan

RM 265,793,030.56


Graf Jualan Pengguna Dalam 10 Hari


Galeri Gambar

Borang Tempahan - Bahagian 1

Borang Tempahan - Bahagian 2

Borang Tempahan - Bahagian 3

Borang Tempahan - Bahagian 4

Utama

Tambah Produk

Tambah Kupon

Bina Borang - Bahagian 1

Bina Borang - Bahagian 2

Bina Borang - Bahagian 3

Senarai Jualan

Statistik Jualan

Laporan Jualan

Hebahan Emel dan SMS

Tetapan Sistem

Senarai Akaun Bank

Kaedah Pembayaran Lain

Templat Emel Pengguna

Templat SMS Pengguna

Profil Akaun


Pakej


Jadual Harga OnPay Basic

Harga Bulanan Tempoh Caj Setup Jumlah Harga
RM 25.00 12 bulan RM 50.00 RM 350.00
RM 35.00 6 bulan RM 50.00 RM 260.00
RM 45.00 3 bulan RM 100.00 RM 235.00
RM 55.00 1 bulan RM 100.00 RM 155.00

Jadual Harga OnPay Lite

Harga Bulanan Tempoh Caj Setup Jumlah Harga
RM 60.00 12 bulan RM 50.00 RM 770.00
RM 70.00 6 bulan RM 50.00 RM 470.00
RM 80.00 3 bulan RM 100.00 RM 340.00
RM 90.00 1 bulan RM 100.00 RM 190.00

Jadual Harga OnPay Lite Dropship

Harga Bulanan Tempoh Caj Setup Jumlah Harga
RM 90.00 12 bulan RM 50.00 RM 1,130.00
RM 100.00 6 bulan RM 50.00 RM 650.00
RM 110.00 3 bulan RM 100.00 RM 430.00
RM 120.00 1 bulan RM 100.00 RM 220.00

Jadual Harga OnPay Premium

Harga Bulanan Tempoh Caj Setup Jumlah Harga
RM 110.00 12 bulan RM 50.00 RM 1,370.00
RM 120.00 6 bulan RM 50.00 RM 770.00
RM 130.00 3 bulan RM 100.00 RM 490.00
RM 140.00 1 bulan RM 100.00 RM 240.00

Jadual Harga OnPay Premium Agent

Harga Bulanan Tempoh Caj Setup Jumlah Harga
RM 130.00 12 bulan RM 50.00 RM 1,610.00
RM 140.00 6 bulan RM 50.00 RM 890.00
RM 150.00 3 bulan RM 100.00 RM 550.00
RM 160.00 1 bulan RM 100.00 RM 260.00


Apa Kata Pengguna Kami

Saya sudah lama menggunakan OnPay. Ia memudahkan kerja saya untuk collect bayaran. Database pun lebih tersusun. Dan sekarang ia sudah mempunyai banyak features baru untuk membuatkan prospek saya lebih senang untuk membeli. Kepada yang baru nak bermula bisnes, saya saran untuk gunakan OnPay!

Khairi Ariff, Founder of Like Method

OnPay memang terbaik, dah hampir 5 tahun saya guna, terutama untuk amik order dan simpan database. Rugi siapa yang tak pakai OnPay ni.

Azian Usman, Owner Zyan.my

OnPay menepati ciri-ciri yang saya mahu untuk tingkatkan sales produk kami. Anda boleh semak pembelian masuk, approve jualan, dan macam-macam lagi dengan satu click sahaja.

Wazeen Azizan, Founder of FUNEMO

OnPay memudahkan jual beli online (hujung jari, tak kira di mana) dan ianya juga boleh CUSTOMIZE.

En. Izham, Manager Saifar Health & Beauty

OnPay adalah solusi reliable pada saya untuk servis terbaik pada pelanggan dan ejen, recommended untuk semua usahawan.

Gero Azrul, Presiden PUIM

OnPay sangat-sangat membantu peruncit atau produk owner untuk membuat semua inventori. Semua dah integrasi data antara sistem order, sms follow-up, email untuk memudahkan peniaga online. Keupayaan pengurusan bil, jualan anda, kewangan dan memenuhi proses pengiraan hasil dan kecekapan membantu urusan perniagaan kita. Saya syorkan anda semua guna sistem OnPay. Servis memang terbaik 😎

Ruzaini Ghazaleigh

OnPay ni best 'gila' sebab kebanyakan fungsi-fungsi yang dibuat sangat membantu dari segi pengurusan jualan, terutama bagi yang menjalankan bisnes secara online, sama ada produk fizikal ataupun digital. Bagi saya kalau serius nak business online, wajib guna ONPAY. Sebab ia memudahkan, simple utk guna, dan yang paling penting jauh lagi MURAH dari sistem jualan yang lain di luar sana.

Hafiz Azman, Mesotropin KL

OnPay sangat-sangat istimewa kerana ia menggabungkan sistem jualan+affiliate+email+sms dalam satu. Ia sistem pertama yang seumpamanya di Malaysia. Selain itu report yang komprehensif juga turut disediakan untuk para pemilik menganalisis prestasi bisnes mereka. Banyak produk boleh diuruskan oleh OnPay. Event pun boleh tau! Ia boleh mengautomasikan bisnes anda. Dengan yuran yang berpatutan, rugi besar kalau anda tak guna OnPay.

Khalid Hamid, Owner ForexSebenar


Klien Kami


SifuAdwords


Like Method


Byond Success


Momentum Internet


Firdaus Azizi


Nasihat Niaga


byDRAZLAN


Signoriz Tshirt


Furqanworks Sdn Bhd


Jeni Micro Cream


PUIM


Teknik Forex Sebenar


Hubungi Kami

OnPay Solutions Sdn Bhd ialah syarikat yang berdaftar dengan nombor pendaftaran 1108761-H. Kami berusaha sedaya upaya untuk memberikan perkhidmatan terbaik kepada anda, pelanggan kami yang dikasihi, terutamanya pemilik atau usahawan bisnes online. Kami menyediakan servis dan sistem untuk menguruskan tempahan, jualan, invois, database, hebahan emel & SMS. Sila hubungi kami untuk keterangan lanjut.


Maklumat Kami

OnPay Solutions Sdn Bhd (1108761-H)
OnPay Business Center,
30-3, Third Floor, Block A,
Platinum Walk, Jln Langkawi,
53100 Kuala Lumpur
+603-41419556

Media Sosial

Ikuti kami untuk mendapat berita terkini di:

Facebook   Twitter

Emelkan Kepada Kami